ANSÖK OM ATT DELTA I MER MAT - FLER JOBB

Projektet vänder sig till företag med matproduktion - både inom livsmedelsindustri, lantbruk, odling och trädgårdsföretag. För att kunna delta behöver vi veta lite mer om dig och ditt företag.

För att ta del av våra erbjudanden ska företaget vara verksamt inom matproduktion (t.ex. livsmedelsindustri, lantbruk, växtodling eller trädgård), Fyll i alla uppgifter så kontaktar vi dig inom ett par dagar med besked. Då får du också inloggningsuppgifter och mer information om hur du anmäler dig och dina medarbetare till våra olika kurser. Välkommen med din ansökan!

Fyll i bransch och tryck på enter. Man kan skriva in flera branscher

Fyll i dina person- och kontaktuppgifter. Dessa behöver vi för att kunna hålla kontakt med dig och erbjuda rätt kurser till dig och dina eventuella medarbetare.

ÅÅMMDDNNNN

För att delta i Mer mat - fler jobb behöver du fylla i en statsstödsblankett där du anger vilken form av de minimis stöd du har fått under de senaste 3 åren.  Klicka här för att ladda ner statsstödsblanketten. Du kan välja att ladda ner, scanna in och skicka blanketten direkt till linda.sundstrom@lrf.se eller skicka den med post till: LRF Linda Sundström, Ösavägen 14, 836 94 Ås. Du behöver inte skicka in statsstödsblanketten förrän du vet om din ansökan har blivit godkänd. 

Mer mat - fler jobb finansieras av Europeiska socialfonden, ESF. Det innebär att vi rapporterar till dem och till Statistiska Centralbyrån (SCB) hur många timmar ditt företag har deltagit i någon av projektets aktiviteter.

Avbokningsregler:
Vid avbokning senare än 7 vardagar före kursstart debiteras hela kurskostnaden.

Projektet “Mer mat- fler jobb” finansieras av Europeiska Socialfonden (ESF). Vi rapportera till dem och till Statistiska Centralbyrån (SCB) hur många timmar ditt företag har deltagit i något av projektets aktiviteter.

Så behandlar Mer mat – fler jobb dina personuppgifter

Som en förutsättning för att kunna delta i aktiviteter i Mer mat – fler jobb behöver vi registrera uppgifter om dig och ditt företag. I första hand behöver vi hämta in uppgifter från dig. Det gäller namn, personnummer, adress, e-postadress, telefonnummer, organisationsnummer samt uppgifter om din verksamhet så som antal anställda och bransch. Mejladress för utskick om erbjudanden om kompetensutveckling och för att informera dig om projektet. Se även Dataskyddsförordningen (2016/679)

Utlämnande av uppgifter

I de fall Mer mat – fler jobb nyttjar externa parter för att hantera administration (t.ex. fakturering) överlämnas uppgifter till dessa i nödvändig utsträckning och då upprättas regelmässigt personuppgiftsbiträdesavtal. I de fall där företag begär hjälp att hitta arbetskraft via Arbetsförmedlingen lämnas nödvändiga uppgifter ut så företaget kan kontaktas av handläggare från Arbetsförmedlingen.

Du som registrerad har ett antal rättigheter avseende hanteringen av dina personuppgifter och du kan kontakta oss på kontakt@matjobb.se om du har några frågor.

vad ska det stå här?

Mer mat – fler jobb är ett initiativ från

Bli medlem!

Livsmedelsföretagen verkar för att svenska livsmedelsproducenter ska ha god tillväxt, lönsamhet och konkurrenskraft!
Som medlem i LRF har du Sveriges största företagarorganisation i ryggen.

Är du företagsledare? Anmäl dig till projektet Mer mat – fler jobb!

Anmälan